Rosacea

’’We change lives by improving your skin’’

Een heel vervelende huidaandoening waar bijna 1 op de 5 mensen boven de 30 jaar last van heeft. Vooral vrouwen met een licht huidtype worden bij ons vaker gezien. Hoe rosacea ontstaat is onbekend. Wel weten wij dat bijvoorbeeld temperatuurwisselingen, zonlicht, cosmetica en sommige geneesmiddelen de rosacea kunnen verergeren.

Heeft u last van rosacea? Dan herkent u vast wel de rode huid in het gezicht, zichtbare bloedvaatjes, ontstekingen zoals rode bultjes en puistjes maar geen mee-eters.

Wij weten dat er vier vormen van rosacea bestaan, daarom bieden wij verschillende behandelmethodes aan. Daarnaast adviseren wij u over de juiste verzorgingsproducten met de juiste ingrediënten, zodat u uw huid thuis goed kunt verzorgen.

Om te beoordelen welke behandeling wij voor uw rosacea inzetten, bespreken wij uw klachten en beoordelen wij uw huid tijdens een intakegesprek.

litteken huidmassage

Onze behandelingen

Microneedling

Lasertherapie

IPL

Peeling

Camouflagetherapie

Productadvies

Voor en na foto’s van onze behandelingen

Uw huid verdient de allerbeste zorg

Contact opnemen

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend intakegesprek. Lees hier meer.

We brengen € 30,- voor een intakegesprek in rekening. Deze kosten worden in mindering gebracht op het bedrag van de eerste behandeling die u bij ons ondergaat

Wij helpen u graag verder.

Contact opnemen

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail adres (verplicht)

  Voorkeur locatie (verplicht)

  Onderwerp (waarvoor wilt u een afspraak maken) (verplicht)

  Uw bericht

  Dermacura mag de door mij doorgestuurde persoonsgegevens gebruiken voor het gevraagde contact in overeenstemming met de Privacy verklaring.