Overbeharing

’’We change lives by improving your skin’’

Overbeharing houdt in dat u meer haar heeft dan gewenst of op ongewenste plaatsen. En dit kan behoorlijk vervelend zijn. Bij Dermacura begrijpen wij dat en wij staan klaar om u te helpen. Overbeharing wordt medisch hypertrichose genoemd, of bij vrouwen met een mannelijk beharingspatroon, hirsutisme.

Gelukkig kunnen wij overbeharing behandelen met behulp van lasertherapie of elektrische epilatie. Bij lasertherapie wordt een geconcentreerde lichtstraal uitgezonden door de laser, die wordt geabsorbeerd door het donkere pigment in de haarzakjes. Dit verwarmt het pigment en beschadigt de haarwortel, waardoor het haar in de juiste groeifase niet meer terugkomt.

In sommige gevallen is lasertherapie niet geschikt, bijvoorbeeld wanneer de haren onvoldoende pigment hebben, zoals witte of blonde haren. In dat geval biedt elektrische epilatie uitkomst. Dit is ook een methode voor definitieve ontharing, waarbij een dun naaldje in het haarzakje wordt gebracht. Het haarzakje wordt vervolgens beschadigd door warmte, waardoor de ontwikkeling van nieuwe haren afneemt. Met deze techniek worden de haren één voor één verwijderd, en kan het op alle delen van het lichaam worden toegepast.

Voordat wij met een behandeling beginnen plannen wij altijd eerst een intakegesprek in om uw klachten te bespreken en uw huid te beoordelen. Op basis van dit gesprek kijken wij welke behandeling(en) het meest geschikt zijn voor uw (over) beharing.

ongewenst haar verwijderen

Onze behandelingen

Elektrische epilatie

Lasertherapie

Voor en na foto’s van onze behandelingen

Uw huid verdient de allerbeste zorg

Contact opnemen

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend intakegesprek. Lees hier meer.

We brengen € 30,- voor een intakegesprek in rekening. Deze kosten worden in mindering gebracht op het bedrag van de eerste behandeling die u bij ons ondergaat

Wij helpen u graag verder.

Contact opnemen

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail adres (verplicht)

  Voorkeur locatie (verplicht)

  Onderwerp (waarvoor wilt u een afspraak maken) (verplicht)

  Uw bericht

  Dermacura mag de door mij doorgestuurde persoonsgegevens gebruiken voor het gevraagde contact in overeenstemming met de Privacy verklaring.