Orthomoleculaire therapie

’’We change lives by improving your skin’’

De orthomoleculaire geneeskunde is gebaseerd op het zelf genezend vermogen van het lichaam met behulp van alle benodigde bouwstoffen. Het is gericht op juiste voeding en de verbanden tussen de evolutionaire biologie, de biochemie van de orgaansystemen en de onderlinge samenhang om zo een ziektepatroon te kunnen verklaren. 

Bepaalde factoren zoals voeding, emoties en beweging brengen processen op gang die een bijdrage kunnen leveren aan het behoud van gezondheid maar ook aan het ontstaan van ziekte.

Het doel van orthomoleculaire therapie is om het lichaam in optimale conditie te brengen en te houden, zodat het zelf genezend vermogen maximaal benut kan worden. Het kan ingezet worden bij verschillende gezondheidsproblemen, variërend van spijsverteringsproblemen en vermoeidheid tot huidproblemen en hormonale disbalansen.

 

Uw huid verdient de allerbeste zorg

Contact opnemen

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend intakegesprek. Lees hier meer.

We brengen € 30,- voor een intakegesprek in rekening. Deze kosten worden in mindering gebracht op het bedrag van de eerste behandeling die u bij ons ondergaat

Wij helpen u graag verder.

Contact opnemen

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail adres (verplicht)

  Voorkeur locatie (verplicht)

  Onderwerp (waarvoor wilt u een afspraak maken) (verplicht)

  Uw bericht

  Dermacura mag de door mij doorgestuurde persoonsgegevens gebruiken voor het gevraagde contact in overeenstemming met de Privacy verklaring.