Pigmentvlekken

’’We change lives by improving your skin’’

Pigmentvlekken zijn verkleuringen op de huid. Soms ontstaat er juist te veel pigment, waardoor hyperpigmentatie optreedt. Of juist te weinig pigment, wat resulteert in hypopigmentatie.

Factoren die hyperpigmentatie kunnen activeren zijn onder andere blootstellingen aan de zon, hormonale veranderingen, medicatie, trauma (bijvoorbeeld rondom wonden), temperatuurverschillen, agressieve cosmetica en parfums.

Bij Dermacura hebben wij verschillende innovatieve en effectieve behandelingen om verschillende pigmentaandoeningen aan te pakken. Maar voordat wij beginnen, plannen wij altijd eerst een intakegesprek in om uw klachten te bespreken en de huid te beoordelen. Op basis van dit gesprek kijken wij welke behandeling(en) het meest geschikt zijn voor uw pigmentvlekken.

fibromen steelwratjes verwijderen

Onze behandelingen

Lasertherapie

IPL

Microneedling

Peeling

Camouflagetherapie

Productadvies

Voor en na foto’s van onze behandelingen

Uw huid verdient de allerbeste zorg

Contact opnemen

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend intakegesprek. Lees hier meer.

We brengen € 30,- voor een intakegesprek in rekening. Deze kosten worden in mindering gebracht op het bedrag van de eerste behandeling die u bij ons ondergaat

Wij helpen u graag verder.

Contact opnemen

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail adres (verplicht)

  Voorkeur locatie (verplicht)

  Onderwerp (waarvoor wilt u een afspraak maken) (verplicht)

  Uw bericht

  Dermacura mag de door mij doorgestuurde persoonsgegevens gebruiken voor het gevraagde contact in overeenstemming met de Privacy verklaring.