Microneedling

’’We change lives by improving your skin’’

Microneedling is een behandeling waarbij op een gecontroleerde manier minimale beschadigingen aan de huid worden aangebracht. Dit stimuleert de natuurlijke genezingsreactie van de huid. Tijdens de microneedling behandeling worden kleine naaldjes via een pen over de huid gerold of gestempeld, waardoor microscopische gaatjes ontstaan.

Deze microtrauma’s activeren de fibroblasten in de diepere lagen van de huid om meer collageen en elastine aan te maken. Collageen en elastine zijn essentiële eiwitten die zorgen voor stevigheid en elasticiteit van de huid. Door de productie van collageen en elastine te stimuleren, kan de huidstructuur verbeteren en kunnen fijne lijntjes, rimpels, littekens en andere huidproblemen verminderd worden.

Gedurende de behandeling wordt er een cocktail van werkzame stoffen, zoals hyaluronzuur, vitamines of antioxidanten, op de huid aangebracht. Deze stoffen worden beter opgenomen door de microscopische gaatjes in de huid, waardoor ze dieper kunnen doordringen en hun werking kunnen uitoefenen. Dit draagt bij aan het hydrateren, regenereren en het kalmeren van de huid.

Het resultaat van microneedling is een verbeterde huidtextuur, vermindering van littekens, verstrakking van de huid en een meer jeugdige uitstraling. Het aantal benodigde behandelingen kan variëren, afhankelijk van het gewenste resultaat en de individuele huidconditie.

Voor en na foto’s van onze behandelingen

Uw huid verdient de allerbeste zorg

Contact opnemen

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend intakegesprek. Lees hier meer.

We brengen € 30,- voor een intakegesprek in rekening. Deze kosten worden in mindering gebracht op het bedrag van de eerste behandeling die u bij ons ondergaat

Wij helpen u graag verder.

Contact opnemen

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail adres (verplicht)

  Voorkeur locatie (verplicht)

  Onderwerp (waarvoor wilt u een afspraak maken) (verplicht)

  Uw bericht

  Dermacura mag de door mij doorgestuurde persoonsgegevens gebruiken voor het gevraagde contact in overeenstemming met de Privacy verklaring.