Lipoedeem

’’We change lives by improving your skin’’

Naast lymfoedeem is er ook lipoedeem, een pijnlijke en chronische aandoening waarbij er plaatselijke vetophopingen zijn. Voornamelijk op de heupen, dijen, onderbenen en achterkant van de knieën en/of armen. Dit kan aanzienlijke pijnklachten veroorzaken en uw mobiliteit sterk beperken. Bij lipoedeem kunnen onderhuidse vetcellen verwijderd worden met behulp van liposuctie, een chirurgische ingreep die door verschillende klinieken in het land wordt uitgevoerd. Manuele lymfedrainage (MLD) en ambulante compressietherapie (ACT) is bij uitstek geschikt als ondersteuning tijdens het herstelproces na deze ingreep voor het verminderen van vochtophopingen.

Daarnaast is dagelijkse zelfmassage belangrijk voor het verminderen van oedeem en het stabiliseren van de klachten. U kunt dit leren via bijvoorbeeld onze Youtube video.

Voor wij aan een behandeling beginnen plannen wij altijd eerst een intakegesprek in om uw klachten te bespreken en uw huid te beoordelen. Op basis van dit gesprek kijken wij welke behandeling(en) het meest geschikt zijn voor uw specifieke vorm van oedeem.

lymfoedeem behandeling

Uw huid verdient de allerbeste zorg

Contact opnemen

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend intakegesprek. Lees hier meer.

We brengen € 30,- voor een intakegesprek in rekening. Deze kosten worden in mindering gebracht op het bedrag van de eerste behandeling die u bij ons ondergaat

Wij helpen u graag verder.

Contact opnemen

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail adres (verplicht)

  Voorkeur locatie (verplicht)

  Onderwerp (waarvoor wilt u een afspraak maken) (verplicht)

  Uw bericht

  Dermacura mag de door mij doorgestuurde persoonsgegevens gebruiken voor het gevraagde contact in overeenstemming met de Privacy verklaring.