Littekens

’’We change lives by improving your skin’’

Littekens kunnen verschillende klachten met zich meebrengen. Het kan zijn dat u het litteken cosmetisch storend vindt, maar een litteken kan ook pijnlijk zijn aanraking of bij beweging. 

Littekens ontstaan na een diepe beschadiging van de huid, zoals bij acne, een operatie of andere vorm van letsel. Wanneer de normale wondgenezing verstoord raakt worden littekens gevormd. Dit kan veroorzaakt worden door verschillende factoren, zoals infectie, algemene gezondheidsproblemen of verminderde doorbloeding van het wondgebied. Daarnaast genezen wonden op sommige delen van het lichaam moeilijker dan op andere delen. 

Een litteken bestaat uit littekenweefsel dat niet zo flexibel is als de ‘normale’ huid. Het voelt vaak hard en stugger aan en kan ook anders zijn van kleur. 

Bij Dermacura behandelen wij verschillende soorten littekens. Wij plannen altijd eerst een intakegesprek in om de klachten bespreken en de huid te beoordelen. Aan de hand van het gesprek wordt er gekeken welke behandeling(en) het meest geschikt zijn voor uw litteken.

litteken huidmassage

Onze behandelingen

Littekenmassage

Lymfetaping

Microneedling

Lasertherapie

Camouflagetherapie

Voor en na foto’s van onze behandelingen

Uw huid verdient de allerbeste zorg

Contact opnemen

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend intakegesprek. Lees hier meer.

We brengen € 30,- voor een intakegesprek in rekening. Deze kosten worden in mindering gebracht op het bedrag van de eerste behandeling die u bij ons ondergaat

Wij helpen u graag verder.

Contact opnemen

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail adres (verplicht)

  Voorkeur locatie (verplicht)

  Onderwerp (waarvoor wilt u een afspraak maken) (verplicht)

  Uw bericht

  Dermacura mag de door mij doorgestuurde persoonsgegevens gebruiken voor het gevraagde contact in overeenstemming met de Privacy verklaring.