Fibromen of steelwratjes

Fibromen en Steelwratjes effectief te verwijderen

Stoort u zich aan deze goedaardige, kleine verdikkingen op uw huid? Wij verwijderen ze effectief met behulp van verschillende technieken die we volledig afstemmen op uw persoonlijke situatie.

Bij de behandeling ontstaan kleine wondjes die mits op de juiste wijze verzorgd goed helen. Na deze behandeling is het van belang om de huid vier weken niet bloot te stellen aan de zon.

Scroll naar onderen op deze pagina om onze behandelingsmethode voor het behandelen en verwijderen van steelwratjes en fibromen te lezen.

fibromen steelwratjes verwijderen

Onze behandelingen

De fibromen worden altijd verwijderd zonder beschadiging van de omringende huid.

Meestal volstaan 1 tot 4 behandelingen.

KTP/Varilite laser: de kleine laserstraal dringt door de huid en wordt opgenomen door het bloed en het pigment. De warmte die zo ontstaat zorgt ervoor dat fibromen of steel wratten verwijderd kunnen worden.

Electro-cauterisatie/ Cauteerstift: door de hoge tempraturen van de cauteerstift verschrompelen de kleine fibromen.

Coagulatie: hier wordt het steelwratje met een klein, heet naaldje aangeraakt en verschrompeld.

Zapper: een klein en handig apparaat dat de steelwratjes nauwkeuringen en doeltreffend laat verschrompelen door verhitting.

Curetteren: Curettage wordt toegepast bij ouderdomswratten, ook wel verruca sebborhoïca genoemd en bij fibromen de zogenaamde steel wratjes. Door middel van een scherp ringetje, de curette, kunnen deze storende, oppervlakkige huidveranderingen (huidoneffenheden?) veilig en zeer efficiënt weg geschraapt worden.

Na de behandeling is er een schaafwondje zichtbaar. Deze huidbeschadiging geneest bij een gezond persoon tussen de 5-10 dagen.

Afhankelijk van het te behandelen oppervlak, het te behandelen gebied en de hoeveelheid zijn er één of meerdere behandelingen noodzakelijk.
 

PlexR: Plasma behandelingen ook wel Soft Surgery genoemd is een bijzonder veilige en zeer effectieve medische methode voor het verwijderen van overtollige huidaanhangsels zoals fibromen en wratjes.

Afhankelijk van het te behandelen oppervlak, het te behandelen gebied en de hoeveelheid zijn er één of meerdere behandelingen noodzakelijk. 

Voor en na foto’s van onze behandelingen

Voor de behandeling

Na de behandeling

Voor de behandeling

Na de behandeling

Uw huid verdient de allerbeste zorg

Contact opnemen

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend intakegesprek. Lees hier meer.

Wij helpen u graag verder.

Contact opnemen

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail adres (verplicht)

  Voorkeur locatie (verplicht)

  Onderwerp (waarvoor wilt u een afspraak maken) (verplicht)

  Uw bericht

  Dermacura mag de door mij doorgestuurde persoonsgegevens gebruiken voor het gevraagde contact in overeenstemming met de Privacy verklaring.

  [/db_pb_accordion]