Ons team

Dermacura Huidtherapeuten

Huidproblemen zorgen vaak voor grote onzekerheid of schaamte. Wij helpen cliënten graag om opnieuw zelfvertrouwen te krijgen. Bij Dermacura kijken we daarom niet alleen vanuit de medische invalshoek naar de huidproblemen maar ook naar de psychosociale kant ervan: hoe beïnvloedt de aandoening uw leven? Dat is minstens zo belangrijk.

Dermacura is oprecht bezorgd om uw huid. Daarom bestaat ons team alleen uit hoogopgeleide en gecertificeerde huidtherapeuten.

Onze huidtherapeuten hebben minimaal de 4-jarige HBO-opleiding tot Huidtherapeut afgerond en worden met regelmaat bijgeschoold om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen in het vak.

Elke huidtherapeut bij Dermacura is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH). De NVH behartigt sinds 1978 als paramedische beroepsvereniging de belangen van huidtherapeuten in Nederland. Ons beroep is opgenomen in de wet Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg (BIG artikel 34). Ook hebben wij een AGB code en zijn we geregistreerd bij het Kwaliteitsregister Paramedici.

Daniela Apeldoorn, gecertificeerd huidtherapeute en tevens eigenares van Dermacura is bovendien aangesloten bij de Dutch Aesthetic Laser Association. Op deze manier is zij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van laserbehandelingen en bent u verzekerd van de beste resultaten.

Ons team

Daniela Apeldoorn-Modersohn

Gediplomeerd

Peelings

Ilse Groen

Gediplomeerd

Petra van Groningen-Hes

Gediplomeerd

Laura van Tilburg

Gediplomeerd

Lesley Wildöer-Jasper

Gediplomeerd

Daphne Schneider

Gediplomeerd

Kyra Schmitz

Gediplomeerd

Esmee Kauffman

Gediplomeerd

Nina van der Meer

Gediplomeerd

Kim Schutte

Kim Schutte

Gediplomeerd huidtherapeute

Merel Botman

Merel Botman

Gediplomeerd huidtherapeute

Marjolein Schraa

Marjolein Schraa

Praktijkmanager

Uw huid verdient de allerbeste zorg

Contact opnemen

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend intakegesprek.

Wij helpen u graag verder.

Contact opnemen

    Uw naam (verplicht)

    Uw e-mail adres (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht

    Dermacura mag de door mij doorgestuurde persoonsgegevens gebruiken voor het gevraagde contact in overeenstemming met de Privacy verklaring.