Over Dermacura

’’We change lives by improving your skin’’

Huidproblemen zorgen vaak voor grote onzekerheid of schaamte. Wij helpen cliënten graag om opnieuw zelfvertrouwen te krijgen. Bij Dermacura kijken we daarom niet alleen vanuit de medische invalshoek naar de huidproblemen maar ook naar de psychosociale kant ervan: hoe beïnvloedt de aandoening uw leven? Dat is minstens zo belangrijk.

Dermacura is oprecht bezorgd om uw huid. Daarom bestaat ons team alleen uit hoogopgeleide en gecertificeerde huidtherapeuten.

Onze huidtherapeuten hebben minimaal de 4-jarige HBO-opleiding tot Huidtherapeut afgerond en worden met regelmaat bijgeschoold om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen in het vak.

Elke huidtherapeut bij Dermacura is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH). De NVH behartigt sinds 1978 als paramedische beroepsvereniging de belangen van huidtherapeuten in Nederland. Ons beroep is opgenomen in de wet Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg (BIG artikel 34). Ook hebben wij een AGB code en zijn we geregistreerd bij het Kwaliteitsregister Paramedici.

Daniela Apeldoorn, gecertificeerd huidtherapeute en tevens eigenares van Dermacura is bovendien aangesloten bij de Dutch Aesthetic Laser Association. Op deze manier is zij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van laserbehandelingen en bent u verzekerd van de beste resultaten.

Uw huid verdient de allerbeste zorg

Contact opnemen

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend intakegesprek. Lees hier meer.

We brengen € 30,- voor een intakegesprek in rekening. Deze kosten worden in mindering gebracht op het bedrag van de eerste behandeling die u bij ons ondergaat

Wij helpen u graag verder.

Contact opnemen

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail adres (verplicht)

  Voorkeur locatie (verplicht)

  Onderwerp (waarvoor wilt u een afspraak maken) (verplicht)

  Uw bericht

  Dermacura mag de door mij doorgestuurde persoonsgegevens gebruiken voor het gevraagde contact in overeenstemming met de Privacy verklaring.