Locatie Beverwijk

Huidtherapie Beverwijk

We begrijpen als geen ander hoe een huidaandoening uw leven kan beïnvloeden. We werken zeer discreet en ons team begrijpt dat uw huidproblemen en/of huidaandoening voor onzekerheid en schaamte kan zorgen en zullen daarom hun uiterste best doen om uw problemen te verhelpen. De huidtherapeuten van Dermacura in Beverwijk werken met liefde en passie is onze huidpraktijk. We werken enkel met gecertificeerd en hoog opgeleide huidtherapeuten. Dus uw huid is bij ons in goede handen. We helpen u graag bij verschillende soorten huidaandoeningen, zoals acne, (over)beharing, pigmentvlekken, vaatafwijkingen, goedaardige huidafwijkingen, littekens, oedeem en huidveroudering. Daarnaast zijn er ook behandelingen voor huidverbetering, waaronder face settingpeelingsPlexR Soft Surgery en microneedling

 

Intakegesprek in Beverwijk

U kunt langskomen voor een vrijblijvende intakegesprek. Deze kosten voor een intakegesprek zijn €30,-. Deze kosten worden in mindering gebracht op het bedrag van de eerste behandeling die u bij ons ondergaat. Lees hier meer over de kosten van een intakegesprek. Bent u al vaker bij ons in de kliniek geweest, maar dan direct een afspraak.

Dermacura is actief in Beverwijk op de volgende locatie:

RKZ-afdeling polikliniek Dermatologie

Vondellaan 13
1942 LE Beverwijk
Telefoon: 0800-0715
E-mail: info@dermacura.nl

Openingstijden
Donderdag 08.00 – 13.00 uur

Let op: op deze locatie voeren wij geen laserbehandelingen uit. Neem contact met ons op om een afspraak op een andere locatie te maken.

RKZ-afdeling polikliniek Dermatologie

Vondellaan 13
1942 LE Beverwijk
Telefoon: 0800-0715

Kyra Schmitz

Gediplomeerd huidtherapeute
AGB: 90107220
KP: 39104722188

Uw huid verdient de allerbeste zorg

Contact opnemen

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend intakegesprek. Lees hier meer.

We brengen € 30,- voor een intakegesprek in rekening. Deze kosten worden in mindering gebracht op het bedrag van de eerste behandeling die u bij ons ondergaat

Wij helpen u graag verder.

Contact opnemen

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail adres (verplicht)

  Voorkeur locatie (verplicht)

  Onderwerp (waarvoor wilt u een afspraak maken) (verplicht)

  Uw bericht

  Dermacura mag de door mij doorgestuurde persoonsgegevens gebruiken voor het gevraagde contact in overeenstemming met de Privacy verklaring.