Resurfix

’’We change lives by improving your skin’’

Resurfix is een behandeling die werkt op basis van de interactie tussen het laserlicht en het water in de huid. Het laserlicht zorgt voor verwarming van het water, wat op zijn beurt warmte genereert in de huid. Deze warmte leidt tot de vorming van vele kleine warmtekolommen in de huid.

Deze warmtekolommen hebben als doel de stimulatie van de aanmaak van collageen en elastine in de huid. Collageen en elastine zijn essentiële eiwitten die de structuur en stevigheid van de huid bevorderen. Door de aanmaak van collageen en elastine te stimuleren wordt de huid van binnenuit geherstructureerd, wat resulteert in een verstevigde huid en verfijnde poriën.

De Resurfix laser wordt vaak gebruikt voor huidverbetering, littekens en striae. Bij littekens kan de behandeling helpen om de diepte van het litteken te verminderen en het minder opvallend te maken. Bij striae kan de behandeling de paars/rode verkleuring verminderen. Het uiteindelijke doel van de behandeling is om het weefsel minder ‘diep’ te maken en de huid te laten lijken op het omliggende weefsel, zowel qua structuur als kleur.

Voor en na foto’s van onze behandelingen

Uw huid verdient de allerbeste zorg

Contact opnemen

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend intakegesprek. Lees hier meer.

We brengen € 30,- voor een intakegesprek in rekening. Deze kosten worden in mindering gebracht op het bedrag van de eerste behandeling die u bij ons ondergaat

Wij helpen u graag verder.

Contact opnemen

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail adres (verplicht)

  Voorkeur locatie (verplicht)

  Onderwerp (waarvoor wilt u een afspraak maken) (verplicht)

  Uw bericht

  Dermacura mag de door mij doorgestuurde persoonsgegevens gebruiken voor het gevraagde contact in overeenstemming met de Privacy verklaring.