Locatie Bussum, Mozart Kliniek

Huidtherapeut Bussum

Bij de locatie van Dermacura in de Mozart Kliniek in Bussum bent u in goede handen bij ons team van hoogopgeleide en gecertificeerde huidtherapeuten. Zij begrijpen dat dat uw huidproblemen en/of huidaandoening voor onzekerheid en schaamte kan zorgen en zullen daarom hun uiterste best doen om uw problemen te verhelpen. Onze huidtherapeuten kunnen u helpen bij verschillende huidaandoeningen zoals acne(over)beharing, pigmentvlekken, vaatafwijkingen, goedaardige huidafwijkingen, littekens, oedeem en huidveroudering. Daarnaast zijn er ook behandelingen voor huidverbeteringen, waaronder face setting, peelings, microdermabrasie, PlexR Soft Surgery, microneedling en laserbehandelingen.

 

Intakegesprek bij de huidtherapeuten in Bussum

U kunt langskomen voor een vrijblijvende intakegesprek. Deze kosten voor een intakegesprek zijn €30,-. Deze kosten worden in mindering gebracht op het bedrag van de eerste behandeling die u bij ons ondergaat. Lees hier meer over de kosten van een intakegesprek.

Dermacura is actief in Bussum op het volgende adres:Mozart Kliniek
Nieuwe ‘s-Gravelandseweg 5
1405 HJ Bussum
Telefoon: 0800-0715
E-mail: info@dermacura.nl

Mozart Kliniek

Mozart Kliniek
Nieuwe ‘s-Gravelandseweg 5, 1405 HJ Bussum
Telefoon: 0800-0715

Daniela Apeldoorn-Modershon

Daniela Apeldoorn-Modershon

Gediplomeerd huidtherapeute
AGB: 90043328
KP: 99913740988

Uw huid verdient de allerbeste zorg

Contact opnemen

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend intakegesprek. Lees hier meer.

We brengen € 30,- voor een intakegesprek in rekening. Deze kosten worden in mindering gebracht op het bedrag van de eerste behandeling die u bij ons ondergaat

Wij helpen u graag verder.

Contact opnemen

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail adres (verplicht)

  Voorkeur locatie (verplicht)

  Onderwerp (waarvoor wilt u een afspraak maken) (verplicht)

  Uw bericht

  Dermacura mag de door mij doorgestuurde persoonsgegevens gebruiken voor het gevraagde contact in overeenstemming met de Privacy verklaring.