De huid weerspiegelt uw gezondheid

Eindelijk mogen wij het bekend maken, Dermacura gaat starten met orthomoleculaire geneeskunde. Huidtherapeut Merel heeft haar studie orthomoleculaire geneeskunde afgerond en heeft vervolgens een vervolgstudie gedaan in Energetische Morfologische Bloedtest (EMB).

De orthomoleculaire geneeskunde is gebaseerd op het zelf genezend vermogen van het lichaam met behulp van alle benodigde bouwstoffen. Het is gericht op juiste voeding en de verbanden tussen de evolutionaire biologie, de biochemie van de orgaansystemen en de onderlinge samenhang om zo een ziektepatroon te kunnen verklaren.

Bepaalde factoren zoals voeding, emoties en beweging brengen processen op gang die een bijdrage kunnen leveren aan het behoud van gezondheid maar ook aan het ontstaan van ziekte.

Het doel van orthomoleculaire therapie is om het lichaam in optimale conditie te brengen en te houden, zodat het zelf genezend vermogen maximaal benut kan worden. Het kan ingezet worden bij verschillende gezondheidsproblemen, variërend van spijsverteringsproblemen en vermoeidheid tot huidproblemen en hormonale disbalansen.

Energetische Morfologische Bloedtest

De Energetische Morfologische Bloedtest (EMB) is een testmethode waarbij er een kleine hoeveelheid bloed wordt afgenomen door middel van een vingerpik. Het afgenomen bloed wordt vervolgens onderzocht. Hierbij wordt niet alleen gekeken naar de traditionele bloedwaardes, zoals de niveaus van rode en witte bloedcellen en bloedplaatjes, maar er wordt ook gekeken naar de energetische en morfologische eigenschappen van het bloed. Dit betekent dat er wordt gekeken naar de kwaliteit en structuur van de bloedcellen en andere componenten in het bloed.

Daarnaast geeft de EMB inzicht in de waardes van bepaalde vitamines en mineralen in het bloed, die belangrijk kunnen zijn voor de gezondheid en het welzijn van een persoon.

Het doel van de EMB is om een breder beeld te krijgen van de gezondheidstoestand van een persoon en eventuele verstoringen of disbalansen te identificeren. Het kan worden gebruikt als een aanvullende diagnostische tool om inzicht te krijgen in mogelijke oorzaken van klachten of gezondheidsproblemen.

Het is belangrijk op te merken dat de EMB-bloedtest niet bedoeld is als vervanging voor medische test die door reguliere artsen worden uitgevoerd.

Mocht je interesse hebben in een orthomoleculair consult of in een EMB-onderzoek, neem dan contact op met Merel.

Uw huid verdient de allerbeste zorg

Contact opnemen

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend intakegesprek. Lees hier meer.

We brengen € 30,- voor een intakegesprek in rekening. Deze kosten worden in mindering gebracht op het bedrag van de eerste behandeling die u bij ons ondergaat

Wij helpen u graag verder.

Contact opnemen

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail adres (verplicht)

  Voorkeur locatie (verplicht)

  Onderwerp (waarvoor wilt u een afspraak maken) (verplicht)

  Uw bericht

  Dermacura mag de door mij doorgestuurde persoonsgegevens gebruiken voor het gevraagde contact in overeenstemming met de Privacy verklaring.

   

  [/db_pb_accordion]