Ervaringsverhaal

Lynn – 30 jaar

Als vrouw van 30 verwachtte ik op deze leeftijd geen last meer te krijgen van acne, maar helaas gebeurde dat toch. Het begon met een aantal onderhuidse ontstekingen en dit leek zich steeds verder uit te breiden. Maandenlang zat het over m’n hele gezicht, maar rond mijn kaaklijn was het het ergst. Ik heb altijd een onrustige huid gehad maar zo’n heftige uitbraak als deze had ik nog nooit gehad. Vanaf de pubertijd ben ik gewend om mijn gezicht te camoufleren met foundation en concealer, maar dat was nu geen optie meer. De structuur van de slechte huid bleef zichtbaar en er was niet tegenop te smeren.

De zoektocht naar een oorzaak van de plotselinge uitbraak duurde lang en was vermoeiend: ik kon maar niet achterhalen waar het nou precies vandaan kwam en ik werd wanhopig. De huisarts schreef antibiotica voor en verwees me naar een dermatoloog, maar ik was ervan overtuigd dat dit niet de oplossing zou zijn. 

Ondertussen had ik veel last van schaamte en onzekerheid. Door te googlen naar huidtherapie in de buurt, kwam ik uit bij Dermacura in Limmen. Bij Daphne had ik meteen het gevoel in goede handen te zijn. Ze voelde mee hoe ik ermee in m’n maag zat en nam uitgebreid de tijd om mijn huid te bekijken en een aanpak te bedenken. Ik had veel vragen en eigen ideeën en ik moet erbij vertellen dat ik van nature misschien een tikkeltje eigenwijs ben. Ik vind het knap hoe Daphne hier mee om gegaan is en ben erg blij met haar geduld en begrip. Haar adviezen en de behandelingen die volgden, hebben me enorm geholpen. ‘De juiste producten gebruiken’ was één van haar belangrijkste adviezen. Ondanks dat ik ook hierover eerst sceptisch was (ik was net begonnen met allerlei andere dure producten voordat ik bij Dermacura kwam), kan ik beamen dat dit inderdaad een deel van de oplossing is. Verder hebben de reinigingen en peelingen ongetwijfeld tot een mooi resultaat geleid en is mijn huid steeds een beetje beter geworden.

We zijn inmiddels een jaar verder en ik ben erg tevreden hoe rustig mijn huid op dit moment is en hopelijk blijft! Ik ben Daphne heel dankbaar voor alle deskundigheid en kan haar en Dermacura van harte aanbevelen aan iedereen die met acne worstelt.

We zijn inmiddels een jaar verder en ik ben erg tevreden hoe rustig mijn huid op dit moment is en hopelijk blijft!

Uw huid verdient de allerbeste zorg

Contact opnemen

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend intakegesprek. Lees hier meer.

We brengen € 30,- voor een intakegesprek in rekening. Deze kosten worden in mindering gebracht op het bedrag van de eerste behandeling die u bij ons ondergaat

Wij helpen u graag verder.

Contact opnemen

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail adres (verplicht)

  Voorkeur locatie (verplicht)

  Onderwerp (waarvoor wilt u een afspraak maken) (verplicht)

  Uw bericht

  Dermacura mag de door mij doorgestuurde persoonsgegevens gebruiken voor het gevraagde contact in overeenstemming met de Privacy verklaring.

   

  [/db_pb_accordion]