Permanente make-up

Voor een natuurlijk resultaat

Vertoont uw huid op een bepaalde plek een kleurafwijking en wilt u dit graag laten verhelpen? Of wilt u graag vollere wenkbrauwen, meer sprekende ogen of een minder smalle boven- of onderlip? Met permanente make-up zetten wij voor u de puntjes op de i.

Deze uiterst specialistische techniek, ook wel medische tatoeage genoemd, zetten wij al vele jaren met groot succes in. Zowel bij kleurafwijkingen ontstaan door littekens of pigmentstoornissen als voor cosmetische toepassingen zoals camouflagetherapie.

Denk bijvoorbeeld aan:

 • liplijncorrectie (bij een hazenlip of schisis of cosmetisch)
 • wenkbrauwen (na haaruitval door bijv. alopecia areata of cosmetisch)
 • eyeliner (na haaruitval door bijv. alopecia areata of cosmetisch)
 • hypopigmentatie (te weinig pigment)
 • littekens door trauma of verwondingen (bijv. brandwonden of na een operatie)
 • tepelreconstructies.

Op de voor en na foto’s ziet u het resultaat.

De techniek

Onze huidtherapeut brengt met speciale tatoeage-apparatuur pigmentstoffen in de huid op die plekken waar de natuurlijke pigmentatie ontbreekt of verstoord is en benadert hiermee zoveel mogelijk de natuurlijke kleur van uw huid. De oplosbare pigmentstoffen bevatten geen zware (schadelijke) metalen. Daarom vervaagt de tatoeage binnen 3 tot 5 jaar waarna de behandeling probleemloos herhaald kan worden.

Onze aanpak

Tijdens de intake nemen we met u de voorgeschiedenis van de pigmentverstoring door. Vervolgens bespreken we uw wensen en de mogelijkheden van onze behandeling. We maken foto’s en brengen met een staafje verschillende kleuren op de huid aan om de juiste kleuren te vinden.

U krijgt van ons alle informatie over het verloop en de kosten van de behandeling, het te verwachten resultaat op korte en lange termijn en uiteraard ook praktische tips voor de verzorging.

Pas dan starten we met de behandeling.

De behandeltijd is afhankelijk van het behandelgebied en voor een goed resultaat zijn meestal 2 tot 3 sessies nodig, met een tussenperiode van 4 tot 8 weken.

blank
Contact opnemen
Wilt u weten wat permanente make-up voor u kan betekenen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend intakegesprek. U weet dan meteen waar u aan toe bent.

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail adres (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Dermacura mag de door mij doorgestuurde persoonsgegevens gebruiken voor het gevraagde contact in overeenstemming met de Privacy verklaring.

  Uw huid verdient de allerbeste zorg

  Locaties Dermacura

  Dermacura is gevestigd op meerdere locaties. Hieronder kunt u per vestiging de behandelinformatie en openingstijden zien. Hier leest u meer over Dermacura.

  Alkmaar
  Beverwijk
  Castricum
  Den Helder
  Heerhugowaard
  Limmen