Peelings

Uw huid gaat ervan stralen

Een peeling maakt de opperhuid dunner en zorgt er zo voor dat de huid beter doorbloed wordt en de celdeling geactiveerd. Hierna kunnen bovendien onzuiverheden zoals mee-eters makkelijker verwijderd worden en zullen huidbeschadigingen sneller herstellen.

Wij werken met diverse peelings en lysings zodat u de behandeling krijgt die het beste aansluit. Het resultaat is een gladde en stralende huid.

Onze behandelingen

Dermaceutic Peelings: Dermaceutic nam als één van de eerste laboratoria ingrediënten in haar formules op die ondertussen als standaard worden beschouwd bij kwalitatief hoogstaande huidverzorging, zoals hyaluronzuur, vitamine C, Retinol en glycolzuur.

Peelings

Dermaquest Peelings: De vloeistof verwijdert de dode huidcellen en legt zo de frisse en jonge huidcellen “bloot”. En daarmee meteen een frisse uitstraling. Dermaquest Peelings zijn er in verschillende soorten. Van korte “lunchpauze” peelings met subtiele resultaten en een korte hersteltijd tot diepere peelings. Het resultaat is duidelijker merkbaar en de hersteltijd uiteraard langer.

Neoderma Kruidenpeeling: Deze peeling zetten we in zowel voor de probleemhuid als voor anti-aging. De verbeterde doorbloeding bevordert de celvernieuwing en helpt de vetbalans van de huid te herstellen. Acne, littekens, rosacea, grove poriën en pigment- of levervlekken worden zichtbaar minder en kunnen zelfs verdwijnen.

Hayoun Dieptepeeling: Soms is een dieptepeeling nodig voor een verbeterde huidstructuur. Deze Hayoun peeling kan kleine rimpeltjes en littekens laten verdwijnen. Hij werkt bacteriedodend, ontstekingsremmend en verbetert het opnamevermogen van de werkzame stoffen. Afhankelijk van het huidtype zijn soms meerdere behandelingen nodig.

Meditopics AHA Gel: Deze gel bevat een concentratie fruitzuren (50% of 70%) en is speciaal ontwikkeld voor het vervagen of doen verdwijnen van folliculaire en andere hyperkeratosen (verhoorning) en ichtyosen (schubben). In de hogere concentratie of bij langdurige toepassing is de gel ook geschikt voor de behandeling van oppervlakkige littekens en pigmentvlekken, zonneschade en fijne rimpels.

Voor en na foto’s van onze behandelingen

Voor de behandeling

Na de behandeling

Voor de behandeling

Na de behandeling

Voor de behandeling

Na de behandeling

Voor de behandeling

Na de behandeling

Uw huid verdient de allerbeste zorg

Contact opnemen

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend intakegesprek. Lees hier meer.

Wij helpen u graag verder.

Contact opnemen

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail adres (verplicht)

  Voorkeur locatie (verplicht)

  Onderwerp (waarvoor wilt u een afspraak maken) (verplicht)

  Uw bericht

  Dermacura mag de door mij doorgestuurde persoonsgegevens gebruiken voor het gevraagde contact in overeenstemming met de Privacy verklaring.

  [/db_pb_accordion]