Overbeharing – laserbehandeling / elektrische epilatie

Definitief opgelost met de Lightsheer Desire Diode Laser

Met deze methode is definitief ontharen veilig, efficiënt en vrijwel pijnloos. Het werkt het beste bij mensen met een lichte huidskleur en donker haar. Op de behandelde plekken verdwijnt in bijna alle gevallen de haargroei. De haren die resteren of terugkomen zijn dunner en lichter van kleur.

De Lightsheer Desire Diode Laser zendt een geconcentreerde lichtstraal uit die door het donkere pigment van het haarzakje wordt geabsorbeerd. Het pigment wordt verhit en de haarwortel wordt vernietigd. De kop van de laser wordt gekoeld om schade aan de huid te voorkomen.

Na 1 à 2 weken zijn de vernietigde haren verdwenen. Gemiddeld volstaan 5 tot 8 sessies met tussenpozen van 5 tot 8 weken.

Onze ervaren huidtherapeuten worden voortdurend (bij)geschoold en beschikken over de meest recente kennis. Zij adviseren u over de behandeling en de zorg erna.

Elektrische epilatie – alternatief voor lasertherapie

Soms is lasertherapie niet mogelijk bijvoorbeeld voor haren met onvoldoende pigment (wit, blond). Elektrische epilatie biedt dan uitkomst. Eveneens een methode van definitieve ontharing waarbij een zeer dun naaldje in het haarzakje wordt aangebracht. Het haarzakje wordt vervolgens door middel van warmte vernietigd. Met deze techniek worden de haren één voor één verwijderd. Dit kan op alle lichaamsdelen toegepast worden. Tijdrovend maar effectief.

blank
Contact opnemen
Neem contact met ons op voor een vrijblijvend intakegesprek. Wij helpen u graag verder.

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail adres (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Dermacura mag de door mij doorgestuurde persoonsgegevens gebruiken voor het gevraagde contact in overeenstemming met de Privacy verklaring.

Uw huid verdient de allerbeste zorg

Locaties Dermacura

Dermacura is gevestigd op meerdere locaties. Hieronder kunt u per vestiging de behandelinformatie en openingstijden zien. Hier leest u meer over Dermacura.

Alkmaar
Beverwijk
Castricum
Den Helder
Heerhugowaard
Limmen

Klantenervaringen

Dermacura
Ik vind de behandingen heel veel effect hebben. Toen ik begon had ik veel acné en onstekingen. Na de eerste Lees verder
07/18/2016