Nieuws

Dermaceutic peelings en behandelingen

Dermaceutic nam als één van de eerste laboratoria ingrediënten in haar formules op die ondertussen als standaard worden beschouwd bij kwalitatief hoogstaande huidverzorging, zoals hyaluronzuur, vitamine C, Retinol en glycolzuur. Door middel van klinische studies en samenwerking met wereldwijde marktleiders ontwikkelde Dermaceutic een gamma van wetenschappelijk onderbouwde en zeer efficiënte producten met een ongeëvenaarde concentratie aan actieve bestanddelen in haar formules.

Waarom Dermaceutic?

Dermaceutic is een productenlijn waarbij de producten niet vallen onder de standaard verzorgingsproducten, zoals verkocht worden in de reguliere cosmetica winkels . Het zijn geen comfort producten. De producten bevatten hoogwaardige ingrediënten in hoge concentraties. Dit maakt dat de producten op zich al een behandeling zijn voor thuis. Deze behandeling kan verder verdiept en/of versterkt worden door middel van de bijbehorende peelings.

Uw huid verdient de allerbeste zorg

Contact opnemen

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend intakegesprek.

Wij helpen u graag verder.

Contact opnemen

    Uw naam (verplicht)

    Uw e-mail adres (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht

    Dermacura mag de door mij doorgestuurde persoonsgegevens gebruiken voor het gevraagde contact in overeenstemming met de Privacy verklaring.