Acne

Vertrouw op de juiste behandeling voor u

Of het gaat om enkele puistjes of een uitgebreide huidaandoening, acne gaat gepaard met vervelende klachten. Het komt het meeste voor in het gezicht, op de schouders of de borst. Logisch dat u zich hierdoor belemmerd voelt. U krijgt van ons de meest adequate behandeling en adviezen voor de juiste verzorging thuis. Uw huid wordt zuiverder en rustiger én u voorkomt onnodige littekens. Daar kunt u op vertrouwen.

Diagnose – behandeling – verzorging

Een goede diagnose is het belangrijkste uitgangspunt. Tijdens het intakegesprek onderzoeken wij allereerst waar uw huid precies mee te kampen heeft. Zijn het puistjes (pustels), mee-eters (comedonen) en gerstekorrels (milia) of rode bultjes (papels)? Of heeft u last van onderhuidse ontstekingen (noduli en cysten)? Daarna bespreken we welke behandeling het beste resultaat oplevert.

De behandeling begint altijd met een professionele reiniging. Dat helpt om de onzuiverheden (mee-eters, puistjes en gerstekorrels) goed te verwijderen. Soms met een naaldje maar ook met verschillende peelings. Deze producten maken de opperhuid dunner, zorgen voor een betere doorbloeding en activeren de celvernieuwing. Altijd zonder beschadiging van de huid.
Het effect van de behandeling wordt versterkt door een goede verzorging thuis. Wij bespreken met u de invloed van uw levensstijl en u krijgt advies op maat.

blank
Contact opnemen

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail adres (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Dermacura mag de door mij doorgestuurde persoonsgegevens gebruiken voor het gevraagde contact in overeenstemming met de Privacy verklaring.

Uw huid verdient de allerbeste zorg

Locaties Dermacura

Dermacura is gevestigd op meerdere locaties. Hieronder kunt u per vestiging de behandelinformatie en openingstijden zien. Hier leest u meer over Dermacura.

Alkmaar
Beverwijk
Castricum
Den Helder
Heerhugowaard
Limmen

Klantenervaringen

Dermacura
Sinds 2011 ben ik onder behandeling bij Dermacura voor zowel oedeem therapie als laserbehandelingen. De behandelaars zijn vakkundig, hebben een Lees verder
07/28/2016